Живот с маски

Очакваме Ви на 16.06.2017г., от 18ч. в Националния военноисторически музей, ул. ‘‘Черковна“ 92, гр. София.Eкипът на театър „Цвете“ Ви кани на „Живот с маски“  – публично представяне на резултатите от четиридневна съвместна работа на хора със специални потребности, професионални актьори, психолози и други специалисти от помагащи професии, които считат дискриминирането на хората с увреждания на пазара на труда, за сериозен проблем. В края на вечерта ще имате възможност за дискусия със съмишленици от Белгия, България, Гърция, Италия, Латвия, Турция и Хърватия.
Събитието се реализира в рамките на проект „Образователният театър – център на интеграция и доказване на работен потенциал на хора с увреждания“, финансиран от програмата на ЕС „Еразъм+“.
Очакваме Ви на 16.06.2017г., от 18ч. в Националния военноисторически музей, ул.‘‘Черковна“ 92, гр. София. Ще бъдем благодарни на подкрепата на обществеността и особено на медиите, които каним да отразят този международен акт на солидарност в борбата за равноправие на хората с увреждания.
И\зпращайте Вашите коментари на фейсбук страницата на проекта https://www.facebook.com/educathe.plus/ ,
както и на пощата на театър „Цвете“: theatre_tsvete@abv.bg

25 април 2017