Театър на познанието 2022

Театрално-социалната формация „Театър Цвете“

Това е проект за едногодишната дейност на Театър „Цвете“ през 2022 година, финансово подкрепен от Национален фонд „Култура“

Театър „Цвете“ работи в сферата на приложния театър. Нашите спектакли са интерактивни и в тях чрез правене и преживяване обучаваме зрителите на знанията, които искаме да им предадем.

Ако те са хора с увреждания, задачите които им поставяме имат за цел да увеличат способността им за самостоятелност справяне с реалния живот, както и да увеличат комуникацията си с широката общественост.

При работа с малцинствени етнически групи, театърът е събитието, което дава шанс на техните представители да бъдат опознати и приети.

Най-голямата част от дейността ни е насочена към учениците – от предучилищна възраст до края на гимназията. В репертоара ни са включени куклени, форум театрални и интерактивни образователни спектакли с различна тематична насоченост – здравни, екологични, целящи превенция от насилие, зависимости, грешки в личните взаимоотношения, помощ в усвояването на изучавания материал.

Друга важна част от дейността ни е създаването на обучителни програми и провеждането на обучения на обучители-педагози и на младежи-доброволци, обучители на свои връстници.

Абонирайте се за бюлетина на

ТЕАТЪР „ЦВЕТЕ”

Бъдете в час с предстоящите събития!

Запитване

Търси
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!