Премиери по места

Упражнявай правата си със знания и творчество”

Настъпи времето за локалните премиерите в Златарица, Златоград, Пловдив, Сливен и Чепеларе.

“Какво ще кажат хората” и “Олимпиада в Италия”

 

На 22-ри септември в Читалище „Развитие 1885“ – гр. Златарица са първите две премиери, бележещи финала на двугодишния проект на Театър Цвете : „Упражнявай правата си със знания и творчество”– изпълняван с финансова подкрепа, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП чрез Фонд „Активни граждани-България“
Във Форум театралните представления „Какво ще кажат хората!?“ и „Олимпиада в Италия“ участват учениците от Средно училище „Св. св. Кирил и Методий“ гр. Златарица : Ася Денева, Анна-Мария Димитрова, Юрай Нуриева, Габриела Крачунова, Лора Трайкова, Мариана Неделчева, Елица Денева, Живко Губаков, Ростислав Димитров , както и педагозите Бела Димитрова – Илиева и Пенка Иванова
Обучители – актьорите Мартин Ноев и Филип Гуляшки
Форум театралните представления разглеждат два сериозни казуса за нарушение на човешките права , които са по действителни случаи и касаят расовите предразсъдъци и трафик на хора.
Заповядайте от 11ч в залата на читалището, за да станете част от това изключително събитие в което млади хора изследват проблемите по защита на човешките права!

Премиерата на форум-театралните представления "Какво ще кажат хората?" и "Олимпиада в Италия" по проекта "Упражнявай правата си със знания и творчество" се проведе! Въпреки всички трудности и перипетии, въпреки малките и големи препъни камъчета, успяхме! Благодарим ви прекрасни наши деца, благодарим ви за всеотдайността, за труда, за това, че сте нашият прекрасен екип, нашата Гордост, нашето Бъдеще! Гордеем се с вас! Благодарим на всички, които застанаха непоколебимо и неотлъчно зад гърба ни и ни подкрепяха! Благодарим на Мартин Ноев и Филип Гуляшки за това, че в тяхно лице открихме силна упора и добри приятели! Благодарим на театър "Цвете" и Цвете Янева за възможността да бъдем част от екипа им, че ни накарах да се чувстваме като едно голямо, задружно семейство! Обичаме ви! Бъдете здрави и не се променяйте!

“Златоградски клеп”

 

“Различен” и “Пушком”

 

“Заедно”

 

Абонирайте се за бюлетина на

ТЕАТЪР „ЦВЕТЕ”

Бъдете в час с предстоящите събития!

Запитване

Търси

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!