Играем твоята история

Проект „ИГРАЕМ ТВОЯТА ИСТОРИЯ” предлага тестване на идеята за изграждане на проактивна гражданска общност чрез въвличането на зрители с различна възраст и социален статус в търсене на стратегии за решаването на споделени реални младежки проблеми. Проектът предвижда периодично он-лайн представяне на 6 форум театрални представления, 4 от които ще бъдат създадени по споделени от младите зрители конфликтни ситуации. Начинанието ще привлече вниманието на обществото върху приоритетната необходимост от спешно решаване на тревожещи младите хора проблеми и същевременно ще представлява неформално гражданско образование на младежи между 12 и 18 години в толерантност, сътрудничество и взаимопомощ в решаването на касаещи ги проблемни ситуации.

 

Първите две представления са от репертоара на Театър „Цвете“. Те имат задачата да представят пред зрителите какво е форум театър.

 

28.02.2021г. „ПОВЕЧЕ НЯМА ДА МЕ ВИДИШ!“ Като всяка тийнеджерка Боряна се стреми час по-скоро да навлезе в живота, да опазнае какъв е той извън кориците на книгата. Като повечето грижовни майки, и нейната се страхува, че детето все още не готово за това.

Абонирайте се за бюлетина на

ТЕАТЪР „ЦВЕТЕ”

Бъдете в час с предстоящите събития!

Запитване

Търси
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!