Проектът оживява!

Не допускай тормоз и насилие

Творческата работа по проекта „Превенция на тормоз и злоупотреби„ започна с първа среща на 2-4 декември 2018г в Будапеща. По време на срещата, консорциума от 7 партньорски организаци и от 6 държави, ръководени от FSZK Nonprofit Ltd., се запознаха с правилата и плановете на проекта, а също и с тестовата версия, която още е в своето начално ниво и има за цел да се развие по време на целия 32-месечен проект.

Изпълнението на проекта започна на 1ви септември 2018г. и ще приключи на 30ти април 2021г. Членовете на консорциума се срещнаха за пръв път на тази среща в Будапеща и предприеха първите си стъпки заедно за постигане на тяхната обща цел: да създадат полезен инструмент за предотвратяване и/или избягване на тормоза и злоупотребите.

Първата среща успешно достигна своята първоначална цел, като всеки участник се сбогува в края на срещата, споделяйки същия ангажимент, отдаденост и мотивация на проекта. Следващата важна стъпка в проекта е организирането и провеждането на първите тестови събития на играта. След този първи тест на симулационната игра, всички партньори ще могат да дадат своите предложения и да ги споделят и използват по време на следващите срещи и събития в Дания, Франция, Португалия, България, Румъния, включвайки младежи и експерти от собствените им страни.

Абонирайте се за бюлетина на

ТЕАТЪР „ЦВЕТЕ”

Бъдете в час с предстоящите събития!

Запитване

Търси
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!